جستجو

راهنمای بین‌المللی انواع سبک دکوراسیون
  • ۵ شهریور ۱۴۰۲
  • (213)
  • 0

راهنمای بین‌المللی انواع سبک دکوراسیون

 

اگر قصد تغییر دکوراسیون داخلی منزلتان را دارید، یا صرفا می‌خواهید درباره انواع سبک دکوراسیون بیشتر بدانید، و سبک‌های پرطرف‌دار را تشخیص بدهید، این مقاله برای شماست!

بعضی انواع سبک طراحی داخلی هستند که اسمشان همه‌چیز را توضیح می‌دهد! اما بسیاری از سبک‌های تأثیرگذار و پرطرف‌دار چند سال اخیر، توضیح بیشتری نیاز دارند.

گاهی فلان سبک جدید، از سبک‌های قدیمی و جاافتاده الهام گرفته، یا چرخشی تازه در طراحی کلاسیک صورت گرفته و به انقلاب جدیدی در دکوراسیون تبدیل می‌شود.

توانایی تشخیص هر سبک طراحی داخلی، چیزی بیشتر از ترفندی هوشمندانه است،. چه‌بسا این توانایی به شما کمک کند سبک شخصی خودتان را با ترکیبی از جذابیت‌های سبک‌های مختلف تعریف کنید.

البته این سبک‌ها و ترندها، خیلی سریع، از ماهی به ماه دیگر و چه‌بسا طی چند روز، دچار تغییر می‌شوند. بنابراین همیشه چیز جدیدی برای یادگیری وجود دارد.

در این مقاله، انواع سبک دکوراسیون را که پرطرف‌دار هستند، مرور می‌کنیم. ویژگی‌های کلیدیشان را بررسی کرده، و تصویری از هرکدام می‌بینیم.

 

انواع سبک دکوراسیون منزل | هونیک

۱. سبک کلاسیک، از انواع سبک دکوراسیون منزل

سبک کلاسیک (Classical) بیشتر اوقات به تمدن‌های قدیمی، مانند تمدن‌های ایران، یونان و روم اشاره دارد، یعنی دوران باستان و سنت‌های کلاسیک.

این سبک از انواع سبک طراحی داخلی در دوران رنسانس رایج بود، مدتی آن‌چنان که باید و شاید موردتوجه نبود، ولی در قرون هجدهم و نوزدهم دوباره پا به عرصه وجود گذاشت.

سبک کلاسیک را می‌توان ذاتا پیچیده دانست. ستون‌ها و سایر عناصر معماری کلاسیک در این سبک، از معماری داخلی و خارجی گرفته تا طراحی مبلمان، دیده می‌شوند.

حالا شاید این پرسش برایتان پیش بیاید که چه تفاوتی بین سبک‌های کلاسیک و سنتی وجود دارد؟ به‌طور کلی، کلاسیک‌گرایی احساسی ظریف در دل خود دارد و از سبک های دکوراسیون اداری هم محسوب می‌شود، در حالی که طراحی سنتی با زندگی روزمره سازگارتر است.

۲. سبک سنتی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک سنتی (Traditional) همان‌طور که از نامش پیداست، از سنت‌ها الهام گرفته است. این سنت‌ها، برای هر کشور و فرهنگی متفاوت است. اما آنچه در بازار جهانی به‌عنوان سبک سنتی شناخته می‌شود، به‌طور معمول به قرون ۱۸ و ۱۹ اروپا برمی‌گردد.

ظرافت، هماهنگی، و تقارن در این سبک از انواع سبک دکوراسیون داخلی به اوج خود می‌رسد، و فضاهایی باشکوه، همراه با عتیقه‌های چشم‌نواز، جزئیات پیچیده، و رنگ‌های غنی را خلق می‌کند.

سبک سنتی از انواع سبک دکوراسیون در کنار به‌کارگیری اجزای مهمی مانند گلدان‌های قدیمی، نقاشی‌های معاصر، و مبلمان سنتی، فضاهایی کاملا رسمی و در عین حال کاربردی را به وجود می‌آورند.

 

سبک سنتی | هونیک

 

۳. سبک آرت دکو، از انواع سبک طراحی داخلی

سبک آرت دکو (Art Deco) یا هنر تزئینی، به طور معمول با شکل‌های گرد، پارچه‌های شاداب و رنگ‌های غنی برجسته شکل می‌گیرد. البته این سبک طی سال‌های اخیر دستخوش دگرگونی شده، و حالا مدرن‌تر به نظر می‌رسد.

استفاده از شکل‌های منحنی، بازگشت متمایزی برای این سبک به‌شمار می‌رود. خرید مبلمان خانگی در این سبک، مانند مبل‌ها، صندلی‌ها و حتی نیمکت‌هایی هست که به‌جای خطوط مستقیم، با عدم‌تقارن و انحنا طراحی شده‌اند.

این شکل از انواع سبک دکوراسیون منزل انرژی آرام‌تری، شبیه امواج آرام دریا در فضای اطراف پراکنده کرده، و احساس راحتی و صمیمیت را به افراد حاضر منتقل می‌کند.

۴. سبک التقاطی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک التقاطی (Eclectic) دارای ویژگی‌های هنری، خلاقانه و آزادانه‌ای است که گاهی قابل‌توصیف نیستند، چون کمی از هر چیزی را به کار می‌گیرد، و اتفاقا جادوی این سبک، در همین نکته نهفته است.

با ترکیب و کنار هم قرار دادن اثاثیه دوره‌ها و سنت‌های مختلف، و در عین حال ترکیب رنگ‌ها و بافت‌های فراوان، می‌توان خانه‌هایی به سبک التقاطی طراحی کرد.

حفظ و برجسته کردن معماری و عناصر تاریخی در خانه، در حالی که خطوط تروتمیزی در کنار هم قرار گرفته‌اند، تعادل زیبایی از فرم و جزئیات ایجاد می‌کند.

این سبک از انواع سبک طراحی داخلی لایه متفکرانه‌ای از رنگ به لایه‌های قبلی می‌افزاید، و فضایی جذاب ایجاد می‌کند، که هم گذشته و هم اکنون را می‌شناسد!

۵. سبک روستایی انگلیسی، از انواع سبک دکوراسیون منزل

سبک شیک روستایی انگلیسی (English Countryside Chic)، با الهام از سبک‌های شیک قدیمی، و ترکیب آن‌ها به شیوه‌ای منحصربه‌فرد، زندگی جدیدی را به پارچه‌ها، الگوها و سیلوئت‌های کلاسیک القا می‌کند.

این همان سبکی از انواع سبک دکوراسیون منزل است که گل‌های تازه را کنار تکه‌های عتیقه و آثار باشکوه، در قالب دسته‌ای از رنگ‌های ظریف زنانه قرار می‌دهد. البته در نسخه‌های جدیدتر، ظریف‌تر هم شده‌اند.

تافت‌های پرزرق‌وبرق، اجزای طبیعی مانند خیزران که اخیرا مد شده‌اند، قرن‌هاست که در سبک روستایی انگلیسی جا خوش کرده‌اند؛ سبکی که طراحی‌اش، به زمان و مهارت بافتن، نقاشی دستی کاغذ دیواری و طراحی پارچه‌ها بر اساس الگوهای تاریخی نیاز دارد.

 

سبک روستایی انگلیسی | هونیک

 

۶. سبک فرانسوی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک فرانسوی (French) یکی از تأثیرگذارترین سبک‌ها در تاریخ هنرهای تزئینی است. سبک تزئینی، به دوران لویی چهاردهم، پانزدهم و شانزدهم، یعنی تقریبا اواخر قرن هفدهم تا اوایل قرن نوزدهم برمی‌گردد.

جالب است بدانید سبک فرانسوی به‌دلیل استفاده از مبلمان ظریف، کنده‌کاری‌های پیچیده و تذهیب مجلل در گوشه‌وکنار آن، در میان انواع سبک طراحی داخلی بسیار مورداحترام است.

عدم‌تقارن کهن‌الگوی روکوکو، و عناصر نئوکلاسیکی مانند خدایان رومی، لیرها، کوزه‌ها و شیرهای بالدار، همگی اساسا فرانسوی هستند. قاب‌های چوبی نمایشی تزئینی مانند پایه‌های کابریول یا فلوت‌دار که جزو اصلی طراحی مبلمان ظریف به‌شمار می‌روند هم جزو عناصر اصلی این سبک به‌شمار می‌روند.

۷. سبک کلبه، از انواع سبک دکوراسیون داخلی

سبک کلبه (Chalet) را می‌توان سبک موردنظر جامعه جهانی برای طراحی کلبه‌های کوهستانی و اقامتگاه‌های کنار دریاچه دانست. به‌کارگیری رنگ مناسب در این سبک، ویژگی‌های طبیعی منطقه را متعادل می‌کند.

استفاده از تیرهای نمایان چوبی، دیوارهای چوبی و عناصر سنگی زمینه، از مهم‌ترین عناصری هستند که در سبک کلبه از انواع سبک دکوراسیون استفاده می‌شوند. مبلمان سبک کلبه هم اغلب از عناصر طبیعی درست می‌شود.

در این سبک، میز ناهارخوری روی پایه‌های چوب خام قرار گرفته، و میزهای کناری از چوب و سنگ ساخته می‌شوند. لوسترهای چدنی یا شاخی هم سنتی‌ترین انتخاب‌های علاقه‌مندان این سبک برای نورپردازی به‌شمار می‌روند.

۸. سبک ماکسیمالیسم، از انواع سبک دکوراسیون

سبک ماکسیمالیسم (Maximalism) از انواع سبک دکوراسیون منزل و اصلا فلسفه‌ای انتقادی علیه مینیمالیسم است. این فلسفه، زیبایی را در افراط و شلوغی معنی می‌کند.

این سبک با استفاده از اشیای بیشتر، فرش بیشتر، آثار هنری بیشتر… سعی دارد به محیط زندگی هیجان بدهد. رنگ‌های پرزرق‌وبرق، الگوهای جسورانه، شکل‌ها و بافت‌های غیرمنتظره، همگی در کنار هم قرار می‌گیرند تا گردبادی ایجاد کرده و حواس انسان را به وجد بیاورند!

در این سبک جذاب، همیشه جزئیات جدیدی برای جلب توجه وجود دارد. اما در عین حال، قوانین بسیار کمی درباره ماکسیمالیسم وجود دارد. ماکسیمالیسم شلوغ می‌کند و انرژی محیط را بالا می‌برد!

 

سبک مینیمالیسم | هونیک

 

۹. سبک مینیمالیسم، از انواع سبک دکوراسیون منزل

سبک مینیمالیسم (Minimalism) نقطه مقابل ماکسیمالیسم است. فلسفه طراحی این سبک، بر اساس فضاهای روشن و تمیزی شکل گرفته که به‌هم‌ریختگی ظاهری خانه، و صدالبته آشفتگی ذهنی افراد حاضر در محیط را به حداقل می‌رسانند.

این سبک ساده و جذاب طراحی، پالت رنگی بیش از حد محدودی، شامل رنگ‌های خنثی یا خالص دارد، اما در عین حال تأثیر زیادی روی محیط زندگی و آدم‌هایی می‌گذارد که در این محیط حضور دارند.

سبک‌های مینیمالیستی از انواع سبک طراحی داخلی به‌طور معمول ریزه‌کاری‌های سبک‌های مدرن میان‌قرنی یا اسکاندیناوی را در دل خود جای می‌دهند، اما این ظاهر بیشتر درباره آن چیزهایی معنی می‌یابد که وجود ندارند!

۱۰. سبک صنعتی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک صنعتی (Industrial) را می‌توان معمولی‌ترین سبک، بین انواع سبک دکوراسیون دانست. گرایشی که به‌دلیل ضرورت‌های افتصادی طی دهه ۱۹۶۰ میلادی ایجاد شد، و هنوز هم وجود دارد، دیوارهای آجری، لوله‌ها و سازه‌های فولادی را در معرض دید قرار می‌دهد تا عمداً به اثری چشم‌گیر تبدیل شوند.

چوب پتینه‌کاری‌شده، چرم فرسوده و بتن خشن، در کنار هم قرار می‌گیرند، تا ظاهری آرام و فرسوده ایجاد کنند. البته اگر نمی‌خواهید راحتی را کنار بگذارید، می‌توانید اقلام خانه را با پوسته‌ها و کوسن‌های مخملی رنگی در سایه‌های تیره‌رنگ، سبز یا آبی تغییر بدهید.

نکته قابل‌توجه اینکه گیاهان بی‌هیجانی مانند کاکتوس‌ها، ظروف شیشه‌ای رنگارنگ، یا فرش قدیمی ایرانی برای پاشیدن رنگ و احساس به این سبک بی‌روح عالی هستند.

۱۱. سبک جنوب‌غربی، از انواع دكوراسیون داخلی منزل

سبک جنوب‌غربی (Southwestern)، از انواع سبک دکوراسیون به فرهنگ آمریکایی برمی‌گردد، و حس‌وحالی را ایجاد می‌کند که به آن «روح جنوب‌غربی» می‌گویند!

این سبک، رنگ‌ها و بافت‌ها را به روش‌های آوانگارد در نظر می‌گیرد. الگوهای جنوب‌غربی در طراحی دکوراسیون هم متبلور شده، فضای داخلی بازیگوش و جذابی را شکل می‌دهند که قطعا همه‌چیز را دوست‌داشتنی‌تر می‌کند.

الگوها و منسوجات الهام‌گرفته از جنوب‌غربی آمریکا، با چوب خام و سایر اجزای میان‌قرنی آمیخته می‌شوند تا حال و هوای التقاطی، با شخصیت‌هایی فراوان داشته باشند.

 

سبک جنوب‌غربی | هونیک

 

۱۲. سبک بوهمی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک بوهمی (Bohemian) یا کولی‌وار، برای کسانی است که دل در گرو مسافرت دور جهان، و نوازش گیاهان دارند؛ کسانی که تمایل دارند زیبایی‌های سرزمین‌های دور را با خود به خانه بیاورند.

از فرش‌های دست‌بافت مراکشی تا تابلوهای نقاشی ژاپنی و حتی میزهای عسلی دست‌ساز، همگی می‌توانند جزوی از دکوراسیون بوهمی باشند. البته به‌شرط آنکه از مواد طبیعی ساخته شده باشند.

اصالت، اصل اساسی این سبک از انواع سبک طراحی داخلی است. پس هر آنچه در بازارهای محلی دورافتاده‌ترین نقاط جهان به چشمتان می‌خورد، می‌تواند این سبک از انواع سبک دکوراسیون منزل راحت و خلاقانه را شکل بدهد.

۱۳. سبک معاصر، از انواع سبک دکوراسیون منزل

سبک معاصر (Contemporary) را با سایر سبک‌های طراحی مدرن اشتباه نکنید! فضای داخلی معاصر در «حال» است، اما سبک مدرن به همه آن چیزهایی اطلاق می‌شود که طی دهه‌های اخیر شکل گرفته و آینده‌نگرانه بوده‌اند.

سادگی، خطوط تمیز، و پیچیدگی‌های ظریف را می‌توان عناصر کلیدی سبک معاصر دانست. این یک‌پارچگی تماشایی، عناصر کلاسیک و جاودانه را با تکه‌های مدرن و بسیار مدرن ترکیب می‌کند.

سبک معاصر به‌طور طبیعی مینیمال است، و هرگز احساس بی‌حوصلگی یا خفگی را منتقل نمی‌کند. بیشتر فضاهای معاصر از رنگ‌های سفید، سیاه، و خنثی استفاده می‌کنند. گاهی اوقات هم سراغ رنگ‌های برجسته می‌روند تا کنتراست قوی ایجاد کنند.

۱۴. سبک انتقالی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک انتقالی (Transitional) نوعی ترکیب سبک است، که چه‌بسا همین الان هم در خانه‌تان از آن استفاده می‌کنید! این سبک ترکیبی از هر دو سبک طراحی سنتی و معاصر را در دل خود دارد.

سبک انتقالی، پلی است بین انواع سبک طراحی داخلی قدیمی با جدید، که فضای داخلی ظریف، و در عین حال راحت و جاودانه‌ای را پدید می‌آورد.

اتاق‌های انتقالی، با مبلمانی شکل می‌گیرند که خطوط کلاسیک و نرم را با راحتی قطعات مدرن درهم‌می‌آمیزد. پالت‌های رنگی مدرن‌تر هستند، با رنگ‌های تمیز و خنثی که لایه پایه را ایجاد کرده، و لایه‌های پاستلی ملایم یا رنگ‌های خاکی غنی به‌طور محدود در آن به کار می‌روند.

 

سبک انتقالی | هونیک

 

۱۵. سبک مدرن میان‌قرنی، از انواع سبک های دکوراسیون داخلی

سبک مدرن میان‌قرنی (Midcentury Modern) روندی از انواع سبک دکوراسیون است که تا امروز پابرجا مانده، و هنوز هم چشم بیننده را با خود همراه می‌کند، و به دوره‌های خاصی در دل تاریخ می‌برد.

این سبک با حال‌وهوایی غیرعادی و پرزرق‌وبرق ترکیب می‌شود، تا شخصیت صاحب‌خانه را منعکس کند. در عین حال می‌تواند جسورانه و سرگرم‌کننده یا سبک و مطبوع باشد.

سبک مدرن میان‌قرنی برخلاف سبک‌هایی مانند باروک و ویکتوریایی، که چیدمان و تزئینات پیچیده و سنگینی دارند، طرف‌دار سادگی و کاربردی‌بودن دکوراسیون منزل است.

بنابر نظر کارشناسان طراحی داخلی، این سبک برای خانه‌های قدیمی‌تر، یا آن‌هایی ایدئال است که از مبلمان و لوازم جانبی یک‌پارچه و به دور از هرج‌ومرج استقبال می‌کنند.

۱۶. سبک اسکاندیناوی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک اسکاندیناوی (Scandinavian) ریشه در فرهنگ‌های دانمارکی، سوئدی و نروژی دارد، گاهی اوقات حتی فنلاند و چه‌بسا ایسلند را هم سخاوتمندانه در کنار خود جای می‌دهند.

زیبایی این سبک، از خطوط تروتمیز، چوب‌های خمیده و مواد طبیعی نشات می‌گیرد. علاوه‌بر این، از بعضی نمادهای معروف طراحی نوردیک، از میزهای لاله گرفته تا صندلی‌های جناقی هم در طراحی آن بهره می‌گیرند.

این سبک اروپایی از انواع سبک طراحی داخلی روی سادگی و کاربردی‌بودن عناصر در طراحی فضای داخلی تمرکز دارد. اصولی که آن را نزدیک به سبک مینیمالیستی می‌کنند، هرچند به این ورطه کشیده نمی‌شود.

۱۷. سبک خانه مزرعه مدرن، از انواع سبک دکوراسیون منزل

سبک خانه مزرعه مدرن (Modern Farmhouse) ما را از هیاهوی زندگی امروزی جدا کرده، و سبک زندگی کندتر و آرام‌تری را برایمان به ارمغان می‌آورد.

بعضی کارشناس‌های دکوراسیون داخلی عقیده دارند هیچ فهرستی از انواع سبک دکوراسیون بدون اشاره به خانه مزرعه مدرن کامل نمی‌شود. این سبک با ترکیب عناصر روستایی به شیوه‌ای تازه و دل‌نشین، جذابیت‌های زندگی مدرن را به آرامش زندگی قدیمی پیوند می‌زند.

این سبک فرصتی فراهم می‌کند تا طبیعت آرام با رنگ‌های خاکی و ملایم، مواد اولیه طبیعی و معماری معمولی، اما پر از بافت، جریانی از زندگی را درون خانه جاری کند.

۱۸. سبک باهاوس، از انواع سبک دکوراسیون

سبک باهاوس (Bauhaus)، همان سبکی است که صندلی‌های مختلفی از لوله‌های فولادی و چرم مشکی را در خود جای داده است.

البته برای طراحی باهاوس مدرن، بهتر است به پالت رنگی خنثی، یعنی سفید، سیاه، و خاکستری محدود نباشید، بلکه سراغ رنگ‌های اصلی بروید. حتی الگوهایی که از شکل‌های ساده و هندسی تشکیل شده‌اند هم برای این سبک جواب می‌دهند.

نکته قابل‌توجه اینکه برای پیروان باهاوس، فرم همیشه از عملکرد پیروی می‌کند، بنابراین باید از شکوفایی غیرضروری اجتناب کرد. مزیت بزرگ این طراحی ساده، جذابیت همیشگی آن است. حتی پس از گذشت یک قرن، هنوز هم می‌تواند تازه و جسورانه به نظر برسد.

 

سبک باهاوس | هونیک

 

۱۹. سبک ساحل مدرن، از انواع سبک های طراحی داخلی

سبک ساحل مدرن (Modern Coastal)، از انواع سبک طراحی داخلی فضا را با الهام از ساحل دریا شکل داده، و آن حس‌وحال آرام و مطبوع را در خانه جاری می‌کند.

فضاهای داخلی ساحلی مدرن، اغلب بر پایه شفاف و سفیدی با لایه‌های آبی تکیه دارند که از دریا و آسمان الهام گرفته‌اند. این طراحی احساس سبکی با خود می‌آورد، و اجازه می‌دهد نفس عمیقی سرشار از شور و تازگی بکشید.

منسوجات و مبلمان هم در طراحی ساحلی از تنوع طبیعی برخوردار هستند. موادی مانند چوب، کتان، پنبه، و شیشه در این سبک رایج هستند. اما مسلما مهم‌ترین عنصر داخلی سبک مدرن ساحلی، نور طبیعی و باشکوه فراوان است!

۲۰. سبک ژاپندی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک ژاپندی (Japandi) همان‌طور که از نامش پیداست، ترکیبی از عناصر طراحی ژاپنی و اسکاندیناوی است. ژاپندی دو فرهنگی را درهم می‌آمیزد که علی‌رغم فاصله زیاد، ارتباط مهمی با یکدیگر دارند، و آن دانستن ارزش طبیعت است.

در طراحی این سبک از انواع سبک دکوراسیون منزل، این رابطه خاص تا حد زیادی با استفاده از موادی مانند سنگ طبیعی، کاغذ و چوب منعکس می‌شود.

جالب است بدانید فن باستانی فنگ شویی هم نقش قابل‌توجهی در این سبک طراحی داخلی دارد. فنی که آموزه‌هایش ریشه چینی دارند، اما اغلب در دکوراسیون خانه ژاپنی گنجانده می‌شوند.

۲۱. سبک سنتی جدید، از انواع سبک دکوراسیون منزل

سبک سنتی جدید (New Traditional) یا سنتی مدرن، تغییری تازه در سبک قدیمی ایجاد می‌کند. به‌گفته بعضی کارشناس‌های طراحی داخلی، خانه‌ها با استفاده از این سبک، به شیوه تازه و الهام‌بخشی، به تاریخ احترام می‌گذارند!

خود واژه «سنتی» شاید گاهی اوقات قدیمی و خسته‌کننده به نظر برسد، اما روشی که طراحان به کار گرفته‌اند تا این سبک را به طراحی داخلی برگردانند، حاکی از عشق به گذشته و در عین حال چشم‌انداز آینده است.

خطوط تمیز در کنار عتیقه‌جات زیبا، قالب‌های آراسته، و آثار هنری قدیمی… خلاصه هر چیزی که پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها داشته‌اند، در این سبک، جدید می‌شوند. آن فرهنگ غنی به‌شکل یک‌پارچه‌ای در محیط زندگی پا به عرصه وجود می‌گذارد.

۲۲. سبک اسکاندینفورنی، از انواع سبک دکوراسیون

سبک اسکاندینفورنی (Scandifornian) نتیجه جادویی ترکیب انواع سبک طراحی داخلی یعنی دو سبک اسکاندیناوی و کالیفرنیایی است؛ سبک جذاب که این روزها، طرف‌دارانش مدام بیشتر و بیشتر می‌شوند.

این سبک تنه‌ای به سبک‌های ساحلی، صنعتی، بوهمی و مدرن هم زده، بعد هم با عناصر اسکاندیناویایی درهم آمیخته، و تمرکز روی ایجاد فضایی سبک و آرام را به اوج می‌رساند.

رنگ‌های چوبی روشن، به‌کارگیری فلز سیاه، و بالش‌های بافت‌دار قبیله‌ای، در پس‌زمینه‌ای از مبلمان روکش‌دار با رنگ روشن، عناصر اصلی سبک لسکاندینفورنی را شکل می‌دهند.

‌این سبک جذاب به درد کسانی می‌خورد که به رنگ‌های خنثی علاقه دارند، و می‌خواهند فضایی آرام داشته باشند که در عین حال، خستگی در آن راه پیدا نمی‌کند.

۲۳. سبک مدرن کویری، از انواع سبک دکوراسیون داخلی منزل

سبک مدرن کویری (Desert Modern) از انواع سبک دکوراسیون منزل، ظاهر مدرن بیابانی را با الهام از سبک‌های بوهو و التقاطی پیش چشم بیننده قرار می‌دهد.

در عین حال، بافت‌های خاکی مانند گچ، خاک رس و سنگ را همراه اشکال هندسی و ارگانیک برای تداعی حسی یادآور کویر، در خود جای داده است.

طراحان این سبک عاشق شکل‌های ارگانیک در لوازم جانبی هستند. آن‌ها گلدان‌های سرامیکی دست‌ساز ر پر از شاخه‌های بلند و قهوه‌ای می‌کنند، تا جذابیت بصری را به اوج برسانند.

 

سبک مدیترانه‌ای جدید | هونیک

۲۴. سبک مدیترانه‌ای جدید، از انواع سبک دکوراسیون

سبک مدیترانه‌ای جدید (New Mediterranean) از عناصر ساحلی، اما با پیچ‌وتاب متمایز در بافت‌ها استفاده می‌کند، که گاهی به‌شکل دیوارهای گچی با پرداخت‌های طبیعی نمود پیدا می‌کنند.

در میان همه عناصر این سبک از انواع سبک دکوراسیون داخلی کارشناسان روی پوشش دیوار گچی آهکی تأکید زیادی دارند. آن‌ها عقیده دارند دیوارهای خاکی و نرم، توهم شیرینی از بودن در کنار دریای مدیترانه ایجاد می‌کند.

مبلمان ساخته‌شده از مواد طبیعی، مانند چوب خیزران، سنگ، و کتان هم برای تکمیل ظاهر این سبک استفاده می‌شوند. سبک مدیترانه‌ای جدید مانند تعطیلاتی دور از ساحل است که می‌توانید در خانه داشته باشید!

۲۵. سبک طبیعت‌گرا، از انواع سبک دکوراسیون منزل

سبک طبیعت‌گرا (Naturalist) را شاید بتوان جزو جدیدترین انواع سبک دکوراسیون دانست، که کم‌کم جای خود را دل ساکنان خانه‌های بی‌روح شهری باز می‌کند.

پایه‌های چوبی ارگانیک میز را می‌توان از بارزترین عناصر این سبک از انواع سبک طراحی داخلی دانست. به‌کارگیری پارچه‌های طبیعی و ارگانیک، مانند پنبه و پشم دست‌باف هم به‌طرز ماهرانه‌ای به آرامش بیشتر این سبک کمک می‌کند.

 


ثبت نظر

نظرات کاربران